Check-in Başlangıç ve Bitiş15:00 - 22:00
Talimatlar - İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü ve duman dedektörü yer almaktadır
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon her gün 7 - 22 arasında açıktır. Konaklama yerine saat 22 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Konaklama yerinin yanında bir teleferik bulunmaktadır. Economy veya Standard oda rezervasyonu yapan misafirler, 05.00'ten gece yarısına kadar teleferiğin çalıştığı saatlerde gürültü duyabilir.
Minimum Check-in Yaşı18
İsteğe Bağlı - Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 10.00 CHF.
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 20.0 CHF.
- İlave yatak ücreti: gecelik 48.0 CHF.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Tesise Özel ÜcretlerSizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir vergisi alınmaktadır: kişi başı, gecelik 4.20 CHF. Bu vergi 14 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
- Turizm ücreti: kişi başı, gecelik 0.15 CHF
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.