Çıralı Otelleri Ara

En uygun Çıralı otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Çıralı otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Çıralı Hakkında

Doğayla iç içe sakin bir tatil isteyenlerin tercihi olan Çıralı; Antalya’nın Kemer ilçesinde, Olympos Beydağları Milli Parkı sınırları içerisinde bulunur. En yoğun olduğu zamanlar yaz aylarıdır ancak Nisan-Mayıs ve Eylül-Ekim dönemlerinde de denize girilebilir. Çıralı’da konaklamak için her bütçeye uygun bir seçenek var.

Çıralı’ya gitmek için hava ve karayolu kullanılıyor. Havayolu için Antalya Havalimanı’nda indikten sonra özel servis veya belediye otobüsleriyle Çıralı minibüslerine binilebilecek noktalara ulaşabilirsiniz. Antalya Otogarı’nda indikten sonra aynı yerde bulunan İlçeler Terminali’nden Çıralı’ya giden bir araç bulabilirsiniz.

Çıralı’nın muhteşem doğası ve tarihi alanları gezilecek pek çok nokta sunuyor. Hemen yanı başında bulunan antik korsan şehri Olympos, efsanelere göre Chimera’nın sönmeyen ateşini barındıran dağ Yanartaş, antik Likya Yolu, yeşillikler içinden akan Ulupınar Deresi ve yolları denize açılan antik kent Phaselis ziyaret edilebilecek yerlerden birkaçı.

Çıralı konaklama yerleri çoğunlukla yarım pansiyon veya oda kahvaltı servisi şeklinde çalışmakta. Beldede sit alanları olması sebebiyle konaklama yerleri butik oteller, az kapasiteli pansiyonlar ve bungalov evlerden oluşuyor. Havuzlu, evcil hayvan dostu, çocuklu aile temalı Kemer otelleri arasından size uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Çıralı’da nefes kesici bir gün batımını, incecik kumlardan oluşan sahilinde yürüyüş yaparak izlemek mümkün. Sadece denizyoluyla ulaşabileceğiniz koyları keşfetmek için bölgeden kalkış yapan tekne turlarına katılabilir, eğlenceli bir gece hayatı için barlarına uğrayabilirsiniz.

Çıralı Galeri

Çıralı Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 204,50 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Çıralı Seyahat Yazıları

Çıralı Sıkça Sorulan Sorular

Çıralı’daki otellerde hangi imkanlar bulunuyor?

Çıralı’daki otellerin sahip olduğu imkanlar, otellerin konfor seviyesine ve konseptine göre değişiklik gösteriyor. Bununla birlikte Çıralı’daki otellerin pek çoğunda yüzme havuzu, oda-kahvaltı, restoran, kafeterya, otopark, ücretsiz internet erişimi gibi imkanlar bulunuyor.

Çıralı’da otel rezervasyonu ne zaman yapılmalı?

Çıralı, yaz tatili için tercih edilen popüler bir destinasyon. Çıralı tatili için otel seçimi yapmadan önce erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmakta fayda var. Zira erken rezervasyon ile seçtiğiniz herhangi bir otelde çok daha uygun fiyatlara konaklama şansı elde edebilirsiniz. Erken rezervasyon için kış aylarını tercih etmelisiniz. 

Çıralı nerede?

Çıralı, Antalya’nın Kemer ilçesinde yer alıyor. Çıralı ile Antalya arasında 84 km, Kemer ile arasında ise 28 km mesafe bulunuyor.

Çıralı’ya ne zaman gidilir?

Çıralı'ya yılın her dönemi gidebilirsiniz. Ancak Çıralı tatili için en uygun dönem, yaz ayları olacaktır. 

Çıralı’da ne yapılır?

Çıralı’da doğanın ve denizin tadını çıkarabilir, tekne turlarıyla çevre kıyıları ve koyları gezebilir, dilediğiniz kadar yüzüp kumsalın ve güneşin keyfini sürebilirsiniz. 

Çıralı Plajı nasıl?

Çıralı Plajı, yer yer taşlı bir kumsala sahip. Plajda şemsiye ve şezlong gibi imkanlar bulunuyor. Çıralı Plajı’na giriş ücretsiz olsa da şezlong ve şemsiye için ekstra ücret talep ediliyor.

Çıralı’nın denizi nasıl?

Çıralı, tertemiz, berrak ve dalgasız duru bir denize sahip. Dolayısıyla Çıralı'da rahatlıkla denize girebilirsiniz. 

Çıralı nereye yakın?

Antalya'nın popüler destinasyonlarından biri olan Çıralı, konum itibariyle Kemer, Olimpos, Tekirova ve Adrasan gibi yerlere oldukça yakın.

Çıralı’da bulunan en iyi oteller hangileri?

Çıralı’daki popüler oteller içerisinde Caretta Caretta Pension, Hotel Villa Monte ve Çıralı Hera Hotel bulunuyor.

Çıralı’da bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Çıralı’daki popüler ucuz oteller içerisinde Sunrise Bungalows, Merhaba Hotel Çıralı ve İkiz Pension Bungalow bulunuyor.