Turgutreis Merkezi Otelleri Ara

En uygun Turgutreis Merkezi otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Turgutreis Merkezi otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Turgutreis Merkezi Hakkında

Turgutreis Hakkında

Bodrum’a bağlı Turgutreis beldesi, ülkemizde gün batımının en güzel izlendiği yer olmasından dolayı gün batımı kasabası olarak anılıyor. Muhteşem plajları, dünyaca ünlü yat limanı ve doğal güzellikleriyle her yıl yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Turgutreis, Bodrum Yarımadası’nın en sevilen yerleri arasında.

Bodrum Yarımadası'nın batı kıyılarında yer alan Turgutreis, 15 mavi bayraklı plajıyla ülkemizde denizin tadını çıkarabileceğiniz en iyi yerler arasında sayılıyor. Beldenin balıkçı restoranları, kafeleri ve barları da bu plajların ve yat limanının çevresinde yoğunlaşıyor. Beldenin dünyaca ünlü yat limanı olan D-Marin Turgutreis, aynı zamanda Ege’nin muhteşem koylarını keşfe çıkacağınız tekne turlarının da çıkış merkezi olarak hizmet veriyor. Büyüleyici Ege koylarda dalış yapma ve yüzme imkanı da bulacağınız bu tekne gezilerinde, romantik bir manzara eşliğinde harika akşam yemekleri yiyebilir ve güzel fotoğraflar çekebilirsiniz.

Bodrum Yarımadası’nın alışveriş merkezi olarak da ünlü olan bu şirin beldesinde pek çok otantik çarşı bulunuyor. Turgutreis gezinizde bu çarşılarda doyasıya gezebilir ve harika bir tatil alışverişi yapabilirsiniz. Turgutreis merkezde yaz aylarında açılan Ressamlar Sokağı ve El Sanatları Sokağı’nı da alışverişi yapmak için gezebilirsiniz.

Turgutreis’de her yıl binlerce turisti beldeye çeken, birbirinden güzel plajlar bulunuyor. Bu plajlar arasında en ünlüsü olan Gün Batımı Plajı; tertemiz denizi, benzersiz sahili ve muhteşem gün batımı manzarasıyla ünlü bir plaj. Gün Batımı Plajı, 2005 yılından beri her yıl mavi bayrak ödülü alıyor. Rüzgar sörfü yapmak için ideal bir plaj olan Fener Plajı ise kum sahilinde güneşin tadını çıkarabileceğiniz ve plaja ismini veren denizi fenerinin çevresinde bulunan restoranlarda lezzetli deniz ürünleri tadabileceğiniz bir yer. Turgutreis'in başka bir sevilen plajı olan Aspat Plajı ve plajda bulunan Aspat Mağarası, tekne gezilerinin önemli durakları arasında yer alıyor. Aspat Plajı, büyüleyici kum sahili ve kristal güzelliğindeki masmavi suları ile göz kamaştırıyor.

Bodrum Yarımadası’nda bulunan diğer tatil beldelerine göre nispeten sakin bir gece hayatına sahip olan Turgutreis, huzurlu bir deniz tatil için ideal bir yer. Bodrum merkezinde ve Gümbet beldesinde bulunan kalabalık eğlence mekanlarının aksine Turgutreis’de küçük ve samimi barlar bulacaksınız.

Turgutreis Merkezi Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Temmuz 224,80 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.