Fiyat Alarmı
10 Eylül 2026 itibarıyla, seçtiğiniz uçuşta kişi başı en uygun fiyat değiştiğinde size e-posta ile haber veririz.
Rize - Santiago Uçak Bileti Tahmini Fiyatlar
| Yaklaşık Seyahat Mesafesi | 14041 Km |
|---|---|
| Yaklaşık Uçuş Süresi | 17 saat 30 dk |
| Popüler Havalimanı | Arturo Merino Benitez Intl. Havalimanı |
Rize Şehir Merkezinden Havalimanına Ulaşım
Rize-Artvin Havalimanı
Rize şehir merkezinden ya da çevre il ve ilçelerden havalimanına otobüs, minibüs, araç kiralama, taksi ve transfer seçenekleri ile gidebilirsiniz.
Otobüs- Rize Merkez’den havalimanına Havaş otobüsleri ile gidebilirsiniz.
- Bunun yanında Ardeşen, Çayeli, Derepazarı, Fındıklı, Kendirli, Of, Gündoğdu, Sarayköy ve Tıp Fakültesi’nden Havaş otobüslerine binerek havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz.
- Artvin, Rize ve Trabzon’un çeşitli noktalarından Rize Artvin Havalimanı'na Havaş otobüsleri ile gidebilirsiniz.
- Pazar Rize minibüsleri ile şehir merkezinden havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz.
- Minibüsleri 07.00 - 22.00 saatleri arasında kullanabilirsiniz.
- 07.00 - 19.00 saatleri arası her 20 dakikada, 19.00 - 22.00 arası ise 30 dakikada bir minibüs bulunur.
Havalimanından Santiago Şehir Merkezine Ulaşım
Arturo Merino Benitez Intl. Havalimanı
Şili nüfusunun hemen hemen yarısına ev sahipliği yapan Santiago’yu dünya ile birbirine bağlayan A Merino Benitez Havalimanı’nda yolcuların ulaşım ihtiyaçları, metro, taksi ve kiralık araçlar ile karşılanıyor.
Taksi
A Merino Benitez Havalimanı’nın terminal binası önünde bulunan park alanında sıralanan Euro Taxi ve Radiotaxi firmalarına ait taksiler, hafta sonları ve tatil günlerinde zamlı tarife uyguluyor. Ayrıca akşam 10’dan sabah 7’ye kadar taksiyi kullanan yolcuların, gece tarifesi üzerinden ücret ödemeleri gerekiyor.
Metro
Havalimanında durağı bulunmayan metro ile kent merkezine gitmek isteyen yolcular, 8 dakikalık bir taksi yolculuğunun ardından Barrancas durağına ulaşabilir ve buradan metro ile şehir merkezine gidebilirler. Sabah 05:40’ta ilk seferini yapan metrolar, gece 23:35’e kadar yolcu taşımaya devam ediyor. Hafta sonları indirimli olarak satılan biletleri gişelerden alabilirsiniz. Şehir merkezine gitmek isteyen yolcuların Los Heroes durağını takip ederek burada inmeleri gerekiyor.
Araç Kiralama
Şehir merkezine ulaşabilmek için kiralık özel bir aracı tercih eden yolcular, terminal binası içerisindeki üç araç kiralama firmasından araç kiralayabiliyorlar. Europcar tüm hafta 24 saat çalışırken Sixt tüm hafta 07:00 ile 22:00 saatleri arasında, Alamo ise tüm hafta 06:30 ile 23:00 saatleri arasında yolcu kabul ediyor.
Santiago Seyahat Rehberi
Santiago Hava Durumu
5 günlük tahmin ܁ Min / Maks Sıcaklık










