Fiyat Alarmı
1 Ekim 2026 itibarıyla, seçtiğiniz uçuşta kişi başı en uygun fiyat değiştiğinde size e-posta ile haber veririz.
Diyarbakır - Surallah Uçak Bileti Tahmini Fiyatlar
| Yaklaşık Seyahat Mesafesi | 9107 Km |
|---|---|
| Yaklaşık Uçuş Süresi | 11 saat 20 dk |
| Popüler Havalimanı | Allah Valley Havalimanı |
Diyarbakır Şehir Merkezinden Havalimanına Ulaşım
Diyarbakır Havalimanı
Şehir merkezinden Diyarbakır Havalimanı’na belediye otobüsleri, taksi, araç kiralama ve transfer seçenekleri ile gidebilirsiniz.
Otobüs- Şehir merkezinden Diyarbakır Havalimanı’na Z-2, Z-3, Z-7 otobüs hatları ile kolayca gidebilirsiniz.
- Z-2 otobüsü Üniversite, Dağkapı, Adliye, Gevran Cad., Koşuyolu, Batıkent, Bayramoğlu, Bayındırlık, Tesisler, Urfa Yolu, Migros, Kantar, Toptancılar, Yeni Hal, Göletli Park, Zümrütkent, Nevruz Park Kavşağı, Kamışlı Bulvarı duraklarından geçerek havalimanına gider.
- Z-3 otobüsü Dağkapı, Vilayet, Kasaplar, Ayhan Durağı, İstasyon, Ali Pınar Köprüsü, Alay, İskân Evleri, Yeni Köy Mezarlığı, Zümrütkent, Nevruz Park duraklarına uğradıktan sonra havalimanına ulaşım sağlar.
- Z-7 otobüsü Üçkuyu Toki, Maliye Konutları, Mastfroş Cad., Tekel, Dünya Kavşağı, 75 Metrelik Yol, Lunapark, 50 Metrelik Yol, Otogar, Ahmet Kaya Caddesi, Evrim Alataş Cad., Nevruz Park duraklarından geçerek havalimanına ulaşım sağlar.
- Şehir merkezi ve ilçelerden 7 gün 24 saat taksi ile Diyarbakır Havalimanı’na ulaşım sağlayabilirsiniz.
- Şehir merkezinden veya ilçelerden araç kiralayarak rahat bir şekilde havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz.
- Havalimanında ofisi bulunan şirketlerden araç kiralamanız durumunda havalimanındaki teslim noktalarını kullanabilirsiniz.
- Diyarbakır şehir merkezinden havalimanına özel transfer hizmeti ile lüks ve konforlu bir şekilde gidebilirsiniz.
- Transfer hizmeti için en az 24 saat önce rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz.
Havalimanından Surallah Şehir Merkezine Ulaşım
Allah Valley Havalimanı
Alah Vadisi’ne en kolay ulaşımı General Santos Uluslararası Havalimanı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Havalimanından Alah Vadisi’ne gitmek için şehirlerarası otobüsleri kullanabilir ya da araç kiralayabilirsiniz. Nadiren de olsa taksilerin de bu mesafeyi gitmeyi kabul ettiği oluyor ancak çok yüksek fiyatlar teklif ettiklerini unutmamalısınız.
Otobüs
Havalimanı geliş terminali çıkışında otobüs duraklarını, taksi duraklarını ve shuttle otobüslerinin kalkış noktasını görebilirsiniz. Çok ucuz olan belediye otobüslerine binebileceğiniz gibi 50 PHP karşılığında lüks shuttle servislerini de kullanabilirsiniz. Taksilerde ücret konusunda dikkatli olmalı ve önceden anlaşmalısınız. Şehir merkezine ulaştıktan sonra ana otobüs garından Banga ya da Surallah otobüslerine binerek yaklaşık 2 saatte Alah Vadisi’ne gidebilirsiniz.
Araç Kiralama
Havalimanında birkaç farklı araç kiralama firması bulunuyor. Kiraladığınız otomobille AH26 otoyolu üzerinde kuzeybatı yönünde ilerleyerek ve Marbel kentine ulaştıktan sonra batı yönündeki Banga yoluna saparak Alah Vadisi’ne ulaşabilirsiniz. Yolculuk normal şartlarda 1,5 saat kadar sürüyor.








