Yarın
02 May
1.600 TL
Paz
03 May
Pzt
04 May
Sal
05 May
1.850 TL
Çar
06 May
1.800 TL
Per
07 May
1.600 TL
Cum
08 May
1.600 TL
Cmt
09 May
| Yaklaşık Sefer Süresi | 16 saat 2 dakika |
|---|---|
| En Son Satış | 55 dakika önce gerçekleşti |
| Günlük Sefer Sayısı | 30 Sefer noktası |
| En Ucuz Sefer | 1600 TL |
| Popüler Otobüs Firmaları | Enver Geçgel Turizm, Şanlı As Urfa |
Otobüs: 320A, 12H, 139A, 16A, 16F, 16U,12, 16M, 18Y, 13M, 11Ü, 11T hatlı otobüslerle ulaşabilirsiniz.
Metrobüs: Metrobüs ile direkt ulaşım imkânı bulunmuyor. Altunizade metrobüs durağına kadar gelip ardından 11Ü ve 11T otobüslerini kullanabilirsiniz.
Marmaray: Marmaray Üsküdar durağında inip 10 dakikalık yürüme mesafesindeki Harem Otogarı’na varabilirsiniz.
Feribot: Eminönü ve Sirkeci iskelelerinden yarım saatte bir kalkan feribotlarla Harem İskelesi’ne ulaşabilirsiniz.
Minibüs: Gebze-Harem E-5 hattında çalışan tüm minibüslerle Harem Otogarı’na ulaşabilirsiniz.
Yolcu servisler: Seyahat edeceğiniz firmanın ücretsiz servislerini tercih edebilirsiniz.
Gaziantep merkezine 44 kilometre uzaklıktaki 146.000 nüfuslu Nizip ilçesinin otogarı, ilçe merkezinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde güzel bir konumda yer alıyor. Nizip Otogarı’ndan Nizip Adliye Sarayı, Cumhuriyet Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi gibi noktalara yürüyerek 5 dakika içinde girebilirsiniz. Ayrıca yolcular için belediye otobüsleri, ilçeler arası minibüsler ve taksiler de ulaşım hizmetleri veriyor.
Yolcu servisleri
Otobüs firmalarının kendi yolcuları için sağladığı ücretsiz yolcu servisleriyle Nizip’in Mehmet Özkaya Bulvarı, Orhan Gazi Caddesi, Gaziantep Caddesi gibi yoğun caddelerine kısa ve rahat bir yolculukla ulaşabilirsiniz.
Belediye Otobüsleri
Otogarın bulunduğu Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ve otogarın hemen yanındaki Karkamış Caddesi üzerinde durakları bulunan belediye otobüsleriyle Fatih Sultan Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi, Sultan Abdülhamit Mahallesi, Fırat Mahallesi, Belkıs Mahallesi ve Atatürk Mahallesi gibi pek çok büyük mahalleye; Nizip Meslek Yüksek Okulu ve Nizip Belediyesi gibi birçok yoğun yere otogardan her 15 dakikada bir ulaşabilirsiniz
İlçeler Arası Minibüsler
Nizip Otogarı’ndan hem Gaziantep merkezine hem de Oğuzeli, Karkamış, Yavuzeli, Araban, Şehitkamil, Şahinbey, Nurdağı ilçelerine ve köylere ulaşmak için otogar içinde her yarım saatte bir hareket eden birlik ve kooperatif minibüslerinden faydalanabilirsiniz.
Taksi
Otogar önündeki Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan ve 7 gün 24 saat yolculara hizmet veren Nizip Otogar Taksi’ye 0543 662 27 00 numaralı telefonla ulaşabilir ve ilçe içinde her noktaya 10 dakikalık kısa bir yolculukla gidebilirsiniz.
