Yarın
24 May
1.100 TL
Pzt
25 May
1.100 TL
Sal
26 May
1.650 TL
Çar
27 May
1.650 TL
Per
28 May
Cum
29 May
Cmt
30 May
Paz
31 May
| Yaklaşık Seyahat Mesafesi | 713 km |
|---|---|
| Yaklaşık Sefer Süresi | 10 saat 7 dakika |
| En Son Satış | 31 dakika önce gerçekleşti |
| Günlük Sefer Sayısı | 7 Sefer noktası |
| En Ucuz Sefer | 1100 TL |
| Popüler Otobüs Firmaları | Bizim Iğdır Seyahat, Vangölü Turizm |
Şehir merkezinden Bursa Otogarına gitmek için birçok ulaşım alternatifi bulunuyor.
Otobüsİlçe merkezine yürüyüş mesafesinde güzel bir noktada bulunan Akdağmadeni Terminali’nden hem ilçe merkezine hem de Yozgat ve köylere yolcuların ulaşması için birçok ulaşım aracı sağlanıyor.
Belediye Otobüsleri
Terminal çıkış kapısı önünde sabah saat 06:00’dan gece 22:00’a kadar hizmet veren belediye otobüsü duraklarını bulabilirsiniz. Belediye otobüsleri ile ilçenin her mahallesine kısa sürede ulaşmanız mümkün.
Minibüsler
Terminal önünde ve içinde durakları bulunan minibüslerle ilçe merkezindeki her semte gece saat 22:00’a kadar gidebilirsiniz. Yozgat, çevre ilçeler ve köylere ulaşım için de minibüsler kullanılıyor.
Taksi
Terminal Taksi, 7 gün 24 saat hizmet veriyor ve merkeze yakın olan terminalden yolcuların konforlu bir şekilde istedikleri noktaya ulaşmaların sağlıyor.
