Yanıklar Otelleri Ara

En uygun Yanıklar otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Yanıklar otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Yanıklar Hakkında

Özellikle son yıllarda dünya genelinde popülerlik kazanan ekolojik turizmin Türkiye’deki temsilcilerinden Yanıklar, Fethiye’ye bağlı küçük bir yerleşim. Adeta cenneti andıran doğası ve muhteşem koylarıyla gezginleri büyüleyen Yanıklar’da hem uygun fiyatlı küçük tesisleri hem de daha fazla konforu barındıran lüks otelleri bulabilirsiniz. Antalya veya Dalaman Havalimanı üzerinden yaklaşık 2 saatte ulaşılabilen Yanıklar’da gezerken yazın dahi serinliğinden neredeyse hiçbir şey kaybetmeyen çayın çevresinde yürüdüğünüzde huzurun içinize işlediğini hissedeceksiniz. Özellikle Yeşil Vadi Doğa Park, mis kokulu ağaçlarla çevrelenen muazzam atmosferi sayesinde Yanıklar gezilerinin önde gelen durakları arasına girmeyi başarıyor. 

Balayı tatillerine veya çocukla yapılan gezilere de oldukça ideal sayılan Yanıklar’da hizmet veren otellerde genellikle ücretsiz kahvaltı servisi olanağı mevcut. Sadece birkaç günlük tatilde dahi dinlenerek yenilenme imkanı bulacağınız Fethiye otelleri, ayrıca açık havuz, kano, disco, açık ve kapalı restoran, mini golf, sinema, futbol sahası, su kaydırağı, katamaran, canlı müzik, oyun salonu, jetski, sörf, sauna, deniz bisikleti, hamam, kuaför, konferans salonu, market, ücretsiz internet, odalarda emanet kasası ve otopark gibi özellikler de sunuyor. Üstelik Yanıklar tatilinize rahatça başlamak adına dilerseniz tesislerden havalimanı transferi alternatiflerini de öğrenebilirsiniz. 

Doğayla baş başa kalmak için ideal adreslerin başında gelen Yanıklar, çevrede bulunan gezilecek yerler konusunda da hayli zengin bir yerleşim. İlçe merkezinde yer alan Fethiye Müzesi’ni gezerek eskiden bölgede yaşayan uygarlıkların kültürlerine dair ilgiye değer detayları öğrenebilirsiniz. ‘’Paspatur’’ olarak da bilinen çarşı ise geleneksel kilimlere göz gezdirmek veya çikolata ve lokum gibi hediyeliklerden satın almak için doğru adres.

Yanıklar ayrıca antik dönemden günümüze kalan eski tiyatroları, tapınakları ve mezar kalıntılarını görmek adına adeta biçilmiş kaftan. Belde yakınlarında bulunan Xanthos Antik Kenti’ne veya Patara Antik Kenti’ne gelerek bir anda kendinizi tarihi atmosferin adeta kucağında bulabilirsiniz.

Beldede denize girmek için ise Yanıklar Plajı ile tekne turu olmak üzere iki farklı seçeneğiniz var. Berrak suyu ve huzurlu atmosferiyle ünlenen Yanıklar Plajı, daha çok tembellik yapmaktan keyif alanların tercihi. Popüler müziklerle şenlenen tekne turları ise sadece bir yere takılı kalmadan, farklı koylarda yüzmekten keyif alanları cezbediyor. Ayrıca dilerseniz Fethiye’nin merkezinden araç kiralayarak bölgedeki muazzam koylardan bazılarını karadan da görebileceğinizi anımsatalım.

Yanıklar Galeri

Yanıklar Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Kasım Temmuz 224,80 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.