Victoria Hotel Chelyabinsk

Ural Dağları, Chelyabinsk
Victoria Hotel Chelyabinsk Genel
Victoria Hotel Chelyabinsk Genel
Victoria Hotel Chelyabinsk Genel
Victoria Hotel Chelyabinsk Genel
Victoria Hotel Chelyabinsk Öne Çıkan Resim
Image More +60 fotoğraf
Victoria Hotel Chelyabinsk
Molodogvardeytsev Street 34 Ural Dağları, Chelyabinsk

Chelyabinsk bölgesindeki Victoria Hotel Chelyabinsk konaklamanızda Çocuk Filarmoni Salonu ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Emeğin Zaferi Tarih Müzesi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel The State Regional Puppet Theater ile 3,5 mi (5,6 km) ve Traktor Buz Pisti ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Modern Avrupa mutfağı alanında uzman olan Victoria Gourmet yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 138 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Chelyabinsk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5382 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Süit
Süit (Single Use)
Süit
Süit (Double Use)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Apart Daire (VIP)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x