Vesta Samara Hotel

Volga (bölge), Samara
Vesta Samara Hotel Öne Çıkan Resim
Vesta Samara Hotel Dış Mekan
Vesta Samara Hotel Dış Mekan
Vesta Samara Hotel İç Mekan
Vesta Samara Hotel Yerinde Yemek
Image More +46 fotoğraf
Vesta Samara Hotel
Yuzhnii Proezd 33A Volga (bölge), Samara

Samara bölgesindeki Vesta Samara Hotel konaklamanızda Rus Ortodoks Kilisesi Tarihi Piskoposluk Müzesi ve Rainbow Cultural and Exhibition Center ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Samara Havacılık ve Uzay Araştırmaları Üniversite Müzesi ile 3,7 mi (5,9 km) ve Ulyanov Family House-Museum ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Large)
Basic
Basic Dört Kişilik Oda (Large)
Room
Deluxe Oda (Queen with Two Queen Beds)
Room
Basic Üç Kişilik Oda (Large)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x