Treasure Cove

Bel Ombre
Treasure Cove Genel
Treasure Cove Genel
Treasure Cove Öne Çıkan Resim
Treasure Cove Dış Mekan
Treasure Cove Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Treasure Cove
Bel Ombre , Bel Ombre

Treasure Cove konaklamanızda Mahe Adası bölgesinde, Beau Vallon Plajı ile 1,6 km (1 mi) ve Seychelles National Botanical Gardens ile 8,4 km (5,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sainte Anne Plajı ile 10,1 km ve Moyenne Adası ile 11,3 km mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Olivier Le Vasseur misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x