Tou'Ngou Hotel

Yaounde
Tou'Ngou Hotel Genel
Tou'Ngou Hotel Genel
Tou'Ngou Hotel Genel
Tou'Ngou Hotel Genel
Tou'Ngou Hotel Genel
Image More +83 fotoğraf
Tou'Ngou Hotel
B.P 3626 Carrefour Etoa - Meki , Yaounde

Tou'Ngou Hotel size Yaounde merkezinde, Yaounde Ulusal Müzesi ve Mvog-Betsi Zoo ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Musée d'Art Camerounais ile 6,1 mi (9,9 km) ve Benedictine Museum of Mont-Febe ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 58 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Senior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x