Sylt Otelleri Ara

En uygun Sylt otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Sylt otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Sylt Hakkında

Almanya’nın kuzey kıyılarında yer alan Westerland, sevimli evleri ve tarihi atmosferi ile anılan bir tatil merkezi. Kuzey Denizi üzerinde bulunan Sylt Adası’nda konumlanan Westerland, bu bölgenin en önemli turistik cazibe noktalarından da biri. Almanya’nın Hamburg şehrine yaklaşık 200 kilometre uzaklıkta bulunan Westerland, Husum ve Flensburg gibi yerlere ise 70 kilometre mesafede yer alıyor.

Westerland ekonomisi ağırlıklı olarak turizm odaklı. Bölgede yer alan harika oteller ve baş döndüren güzellikteki plajlar sayesinde buraya her yıl hem Almanya’dan hem de Avrupa’nın diğer ülkelerinden birçok turist tatil için geliyor. Sahip olduğu tüm güzellikler ve hareketli yaşamı sayesinde Westerland ‘’Almanya’daki Beverly Hills’’ olarak da anılıyor. Burada ayrıca benzersiz güzelliğe sahip denizde yüzebilir, dalış veya sörf gibi su sporlarının tadını çıkarabilir veya hızlı teknelerle heyecan verici bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Westerland’da yer alan deniz kıyısı ve uzun kumsallar denize girmek ve güneşlenmek isteyenlerin yanında çevrede düzenlenen konserler ve festivallerde eğlenmek isteyenlerle de dolup taşıyor. Özellikle yaz aylarında çevrede düzenlenen bu organizasyonlar Almanya’nın farklı noktalarından buraya eğlenmek için gelenlerin gözdesi.

Westerland ziyaretiniz süresince görebileceğiniz tarihi yapılar arasında ise 17. Yüzyıl’da inşa edilen St. Niels Kilisesi ile kırmızı rengi ile hemen herkesin dikkatini çeken St. Nicolai Kilisesi kesinlikle atlanmaması gereken alternatifler. Kenti ziyaret etmek için yılın hangi dönemini seçerseniz seçin son derece eğlenceli ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Eğer yaz aylarında buraya gelirseniz birçok ziyaretçiye göre yılın en güzel döneminde Westerland ve çevresinin tüm güzelliklerinin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Sylt Galeri