Stanislavskiy Dvir

Batı Ukrayna, Ivano-Frankovsk
Stanislavskiy Dvir Öne Çıkan Resim
Stanislavskiy Dvir Dış Mekan
Stanislavskiy Dvir Kahvaltı
Stanislavskiy Dvir Yerinde Yemek
Stanislavskiy Dvir Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Stanislavskiy Dvir
Depovska 97 Batı Ukrayna, Ivano-Frankovsk

Ivano-Frankovsk bölgesindeki Stanislavskiy Dvir konaklamanızda, Ön Karpatya Sanat Müzesi ve Cathedral of the Holy Resurrection ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Regional Government Administration Office ile 1,3 mi (2,1 km) ve Former Armenian Church ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz alakart kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve öğlen, hafta sonu 9.00 ve öğlen arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x