Solomon Kitano Mendana Hotel

Guadalcanal Island
Solomon Kitano Mendana Hotel Genel
Solomon Kitano Mendana Hotel Öne Çıkan Resim
Solomon Kitano Mendana Hotel Kahvaltı
Solomon Kitano Mendana Hotel Yerinde Yemek
Solomon Kitano Mendana Hotel Oda Manzaraları
Image More +26 fotoğraf
Solomon Kitano Mendana Hotel
Mendana Avenue , Guadalcanal Island

Solomon Kitano Mendana Hotel misafirlere Honiara bölgesinde, plaj yakınında, Botanik Bahçeleri ve National Museum & Cultural Centre 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Geleneksel Evler Müzesi ile 1 mi (1,6 km) ve Ulusal Müze ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Capitana yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 100 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Oda
Oda
Room
Executive Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x