Simisso Hotel

İlkadım, Samsun
Simisso Hotel Genel
Simisso Hotel Genel
Simisso Hotel Genel
Simisso Hotel Genel
Simisso Hotel Genel
Image More +27 fotoğraf
Simisso Hotel
Kale Mahallesi, Tophane Sk. No:2, 55100 İlkadım/Samsun İlkadım, Samsun

Samsun'un merkezi bölgelerinden İlkadım’da, Samsun Atatürk Kültür Merkezi'ne 5 dakika, Sahil Parkı’na ise sadece 15 dakika yürüyüş mesafesinde güzel bir konumda yer alan Simisso Hotel, konforlu odaları ve deneyimli personeliyle hem iş hem de tatil amaçlı konaklamalarda hizmet veriyor.

80 Standart, 1 Junior Suit, 14 Suit ve çocuklu aileler için iki odalı ve bağlantılı aile odası seçenekleri sunan tesis, toplamda 96 tane sigara içilmeyen odaya sahip. Her biri modern dekorasyonlarla süslenmiş odalarda sahil ve şehir manzarası, halı zemin, plazma TV, 24 saat sıcak su, lüks banyo, çift kişilik French yataklar, şık koltuklarla oturma alanları, ücretsiz yüksek hızlı kablosuz internet, merkezi ısıtma ve klima gibi birçok özellik var.

Simisso Restoran’da misafirlerine Karadeniz'in yöresel sosları ve taze ürünleriyle açık büfe kahvaltılar servis eden tesiste öğle ve akşam yemeklerinde ise Türk ve dünya mutfağından özenle seçilen lezzetlerin yanı sıra tecrübeli şeflerin hazırladığı Karadeniz mutfağından yöresel yemekleri, taze deniz ürünlerini ve özel spesiyaliteleri de tadabilirsiniz.

İş toplantıları, seminerler, workshoplar ve panellere ev sahipliği yapan 90 kişilik bir toplantı salonu da olan otelde düğün ve nişan gibi etkinlikler de düzenleniyor.

Akşamları yürüyüşe çıkabileceğiniz sahil yolu üzerinde bulunan Simisso Hotel’den Hacı Hatun Camii, Bandırma Vapuru Müzesi ve Amisos Tepesi gibi önemli yerlere de yürüyerek kolayca gidebilirsiniz. Samsun Havalimanı'na sadece 3 km uzaklıktaki tesis, konuklarına ücretsiz otopark da sağlıyor.

Samsun merkezine 9,5 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2+1
2+1 Deniz Manzaralı Oda
Standart
Standart Oda
Suit
Suit Oda
Suit
Standart Suit
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x