Sheraton Batumi

Batum, Batum
Sheraton Batumi Genel
Sheraton Batumi Genel
Sheraton Batumi Genel
Sheraton Batumi Genel
Sheraton Batumi Genel
Image More +57 fotoğraf
Sheraton Batumi
Rustaveli Street,28 Batum, Batum

Batum şehrinin kalbinde, ünlü Batum Bulvarı üzerinde Eski Şehir'e sadece 5 dakika yürüyüş mesafesinde yer alan Sheraton Batumi, 5 yıldızlı konaklama olanaklarıyla iş ve tatil amaçlı konaklamalarınız için tercih edebileceğiniz lüks bir tesis.

Ajdara bölgesindeki ilk uluslararası 5 yıldızlı otel olarak 2010 yılından beri hizmet başlayan tesis, İskenderiye Feneri konseptiyle inşa edilmiş çarpıcı dış mimariye ve 202 tane sigara içilmeyen konforlu odaya sahip.

Panoramik Karadeniz, Batum Plajı ve şehir manzaraları sunan otelde Suit ve Penthouse Suit oda seçeneklerinin yanı sıra çocuk odası bağlantılı Junior Suit ve özel tasarımlı engelli odaları da bulabilirsiniz.

Ultra modern dekorasyonlu odalarda manzaralı geniş pencereler, modern mobilyalarla oturma alanları, çalışma masası, büyük ekran LCD TV, ortopedik yataklar, ışık-ses geçirmeyen perdeler, küvetli lüks banyo, kasa, minibar, ücretsiz yüksek hızlı kablosuz internet, klima ve 24 saat oda servisi gibi özellikler var.

Otelin 1. katındaki Ayçiçeği Restoran’da Batum Bulvarı ve yüzme havuzu manzaraları eşliğinde konuklarına dünya mutfaklarından sevilen lezzetler ikram eden tesisin 20. katındaki 360 Sky Bar&Restoran’da ise gurme şeflerin hazırladığı Gürcistan mutfağından yemekler, zengin deniz ürünleri ve özel spesiyaliteleri canlı müzik ve Gürcü şarapları eşliğinde tadabilirsiniz.

Açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu olan tesiste havuz kenarında yer alan Jasmine Lounge Bar’da da gün boyu alkollü alkolsüz kokteyller, snack menüler, canlı müzik ve DJ performansı ile keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Minimalist dekorasyonlu Shine Spa Merkezi’nde sauna, jakuzi, buhar odası, manikür-pedikür, ayak bakımı, saç ve saç derisi tedavileri ve uzman terapistlerden masaj olanakları sağlayan tesisin fitness salonunda ise son model kardiyo aletleriyle egzersiz yapabilirsiniz.

Batum Plajı ve Batum Üniversitesi'nin 3 dakika, 6 Mayıs Parkı ve Avrupa Meydanı'na 5 dakika, Batum Yunus Parkı’na 10 dakika, Ali ve Nino Heykeli’ne ise sadece 20 dakika yürüyüş mesafesindeki Sheraton Batumi’de havaalanı transfer servisi alabilir, araba kiralayabilir ve ücretsiz otoparkı kullanabilirsiniz.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Köşe
Club
Club Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Köşe
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 Çift Kişilik Yatak
Club
Club İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Club Lounge Access)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Room
Kadın Odası Yatakhanede Yatak
Room
Delüks 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Delüks Kral Yatağı 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x