Saklı Cave House

Avanos, Avanos, Nevşehir
Saklı Cave House Genel
Saklı Cave House Genel
Saklı Cave House Yeme / İçme
Saklı Cave House Yeme / İçme
Saklı Cave House Yeme / İçme
Image More +34 fotoğraf
Saklı Cave House
Yukarı Mah. No:23 112. Sk. 50500 Avanos/Kapadokya/Nevşehir Avanos, Nevşehir

Nevşehir'in Avanos ilçesi merkezinde, bölgenin tarihi dokusuna uygun şekilde tasarlanmış taş odaları ve geniş seyir terası ile konuklarını ağırlayan Saklı Cave House, zengin konaklama olanaklarıyla hem balayı hem de aile tatilleri için tercih edebileceğiniz şık bir butik otel.

Avanos otobüs terminaline de sadece 200 metre uzaklıktaki tesisten tarihi Alaattin Hamamı ve Chez Galip Saç Müzesi gibi turistik noktalara, beldenin ünlü restoranları ve kafelerine de 5 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz.

8 tane sigara içilmeyen ve her biri özenle dekore edilmiş odaya sahip otelde 2 kişilik taş oda, 3 kişilik taş oda, jakuzili taş oda ve mağara suit seçenekleri bulabilirsiniz. Modern olanaklar ve otantik süslemeleri birleştiren otel odalarında ise el işi tarihi kilimler, antika eşyalar, özel duvar süslemeleri, taş kemerli ahşap kapılar, özel aydınlatmalar, büyük ekran LCD TV, klima, ücretsiz sınırsız internet ve kaliteli mermerlerle tasarlanmış lüks banyo gibi pek çok özellik var.

Muhteşem Avanos ve sıcak hava balon uçuşu manzaraları sunan teras restoranında güne taze ve organik ürünlerle özel hazırlanan kahvaltılarla başlayabileceğiniz otelde akşam yemeklerinde ise geleneksel Türk, Osmanlı ve Anadolu mutfaklarının sevilen et ve sebze yemekleri, tatlılar, yöresel mezeler ve zengin şarap menüleri misafirlere servis ediliyor. Restoranda isteğe bağlı olarak diyet, vejetaryen, vegan, glutensiz ve çocuk menüleri de hazırlanıyor.

Sıcak hava balon turlarına bilet alarak Kapadokya'yı kuş bakışı izleyebileceğiniz Saklı Cave House’da vadilerde yapılan at safarilerine çıkabilir, çömlek atölyesinde eğitim alabilir, rehberli doğa yürüyüşleriyle veya bisiklet kiralayarak bölgeyi keşfedebilirsiniz.

Nevşehir Havalimanı transfer servisi satın alabileceğiniz tesiste kuru temizleme-çalışma yıkama hizmetinden faydalanabilir, ücretsiz market servisini ve otoparkı kullanabilirsiniz.

Kapadokya merkezine 14,9 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Twin
İki Ayrı Yataklı Oda
Taş
Taş Aile Odası
Twin
Twin (İptal Edilemez) Oda
Taş
Taş İptal Edilemez Aile Odası
Iki
İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda, Banyolu/Duşlu, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Süit, Küvet
Deluxe
Deluxe Süit, Jakuzi
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Teras, Şehir Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x