Rendezvous Bay Hotel

Rendezvous Bay
Rendezvous Bay Hotel Öne Çıkan Resim
Rendezvous Bay Hotel Dış Mekan
Rendezvous Bay Hotel Dış Mekan
Rendezvous Bay Hotel İç Mekan
Rendezvous Bay Hotel Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
Rendezvous Bay Hotel
Blowing Point Village , Rendezvous Bay

Rendezvous Bay bölgesindeki Rendezvous Bay Hotel misafirlere okyanus kıyısında, Pelican Bay ve Rendezvous Bay Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Cuisinart Resort Golf Course ile 2,7 mi (4,4 km) ve Meads Bay Pond ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Room
Deluxe Stüdyo
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x