Radisson Collection Hotel Bamako

Bamako
Radisson Collection Hotel Bamako Genel
Radisson Collection Hotel Bamako Genel
Radisson Collection Hotel Bamako Genel
Radisson Collection Hotel Bamako Genel
Radisson Collection Hotel Bamako Genel
Image More +99 fotoğraf
Radisson Collection Hotel Bamako
Hamdallaye ACI 2000, National Way , Bamako

Bamako bölgesindeki Radisson Collection Hotel Bamako misafirlere Fetish Stalls ve Musée National ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Büyük Bamako Camisi ile 4,2 km ve Amadou Hampate Ba Kültür Sarayı ile 5,3 km mesafede.

Légendes Du Sport Bar yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 200 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 11 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Havuz Manzaralı (Collection)
Junior
Junior Süit (Lounge Access)
Executive
Executive Süit (Lounge Access)
Room
Superior Oda (Collection)
Room
Junior Süit, Havuz Manzaralı (Lounge Access)
Room
Executive Oda (Collection Lounge Access)
Room
Executive Oda (Collection V-Lounge, Pool)
Room
Presidential Süit (Panoramic View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x