Ra Otel Ayvalık

Ayvalık, Balıkesir
Ra Otel Ayvalık Genel
Ra Otel Ayvalık Genel
Ra Otel Ayvalık Genel
Ra Otel Ayvalık Genel
Ra Otel Ayvalık Genel
Image More +24 fotoğraf
Ra Otel Ayvalık
Altınova Mah. Liman Sok. No:8/1 Ayvalık/Balıkesir Ayvalık, Balıkesir

Denize sıfır konumu ile özellikle balayı çiftleri için harika bir atmosfer sunan Ra Otel, Balıkesir’in sevilen tatil beldesi Ayvalık’ta yer alıyor. Konuklarına doğayla baş başa zaman geçirme olanağı sağlayan otelden pek çok turistik yere hızlıca ulaşmak mümkün.

Muhteşem manzarasıyla öne çıkan tesiste akşam saatlerinde güneşin yavaşça gökyüzünde kayboluşuna tanıklık edebilirsiniz. Otelin restoran alanı ise manzara keyfini birbirinden leziz yemeklerle birleştirmek isteyen tatilcileri ağırlıyor. 

Misafirlerine bisiklet kiralama olanağı sunan tesisin çevresinde gün oyunca keyifli bir gezintiye çıkabilir, tarihi ve doğal güzellikleri görme şansını yakalayabilirsiniz. Daha uzak noktaları keşfetmek istediğinizde ise günlük olarak düzenlenen turlara katılabilir veya araç kiralayabilirsiniz. 

Kral dairesi dahil toplam 15 odaya ev sahipliği yapan otelde ücretsiz kablosuz internet bağlantısı ve klima mevcut. Üstelik tesisin odalarından muazzam deniz manzarası seyredilebiliyor.

Misafirlere çamaşır yıkama başta olmak üzere çeşitli hizmetler sağlayan otelde ücretli oda servisi ile havalimanı transferi olanağı bulunuyor. Ayrıca bar bölümünde akşam saatlerinde keyifli zaman geçirebilir, tesis içerisinde düzenlenen eğlencelerin tadını çıkarabilirsiniz. 

Ayvalık merkezine 10,2 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deniz
Deniz Manzaralı Büyük Oda
Deniz
Deniz Manzaralı Oda
Kara
Kara Manzaralı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Aile Oda
Room
Standart Standart

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x