Philippos Xenia Hotel

Thrace, Serres
Philippos Xenia Hotel Genel
Philippos Xenia Hotel Genel
Philippos Xenia Hotel Genel
Philippos Xenia Hotel Öne Çıkan Resim
Philippos Xenia Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Philippos Xenia Hotel
AGIAS SOFIAS 1 Thrace, Serres

Philippos Xenia Hotel misafirlere Serres bölgesinde, ana cadde üzerinde, Sarakatsani Folklore Museum ile Sarakatsani Müzesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Archeological Museum of Mpezesteni-Serres ile 0,8 mi (1,2 km) ve Cave of Alistrati ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

La Vista yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 55 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Serres bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Stüdyo
Room
Junior Stüdyo Süit
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x