Pentahotel Moscow, Arbat

Moskova
Pentahotel Moscow, Arbat Genel
Pentahotel Moscow, Arbat Genel
Pentahotel Moscow, Arbat Genel
Pentahotel Moscow, Arbat Genel
Pentahotel Moscow, Arbat Genel
Image More +58 fotoğraf
Pentahotel Moscow, Arbat
Ulitsa Novy Arbat, 15 , Moskova

Pentahotel Moscow, Arbat size Moskova merkezinde, Arbat Caddesi ile 3 dakika yürüyüş ve Sadovoye Koltso ring bulvarı ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kremlin ile 2 mi (3,2 km) ve Kızıl Meydan ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Loft ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 6.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

228 odada iPod takma konsolu ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası bulunmaktadır. Bu otelde misafilere genel oturma odası ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (PlayerPad Room)
Room
Oda (Plus Room)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x