Park & House Hotel

Yessentuki
Park & House Hotel Genel
Park & House Hotel Genel
Park & House Hotel Genel
Park & House Hotel Genel
Park & House Hotel Genel
Image More +72 fotoğraf
Park & House Hotel
Pushkina 12 , Yessentuki

Yessentuki bölgesindeki Park & House Hotel misafirlere tren/metro istasyonu bağlantılı, Park Pobedy ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Victoria Sanatorium Maden Suyu Kaplıcası ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Essentukskiy Tatil Merkezi Parkı ile 2 km (1,2 mi) ve Essentuki Therapeutic Mud Baths ile 2,4 km (1,5 mi) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası mevcuttur. Bu otelde ayrıca genel oturma odası, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, Mutfak, Zemin Kat
Room
Family Süit, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası
Room
Comfort Süit, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Room
Luxury Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x