Panorama Hotel & Spa

Krusevo
Panorama Hotel & Spa Genel
Panorama Hotel & Spa Genel
Panorama Hotel & Spa Genel
Panorama Hotel & Spa Genel
Panorama Hotel & Spa Genel
Image More +36 fotoğraf
Panorama Hotel & Spa
Koca Milenku br.80 , Krusevo

Krusevo bölgesindeki Panorama Hotel & Spa konaklamanızda, Chair-lift - Žičnica ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Devrim Parkı ile 20,8 mi (33,5 km) ve St. Archangel Michael Manastırı ile 20,9 mi (33,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Krusevo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Room
Deluxe Apart Daire
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x