Office

Batı Ukrayna, Ivano-Frankovsk
Office Genel
Office Öne Çıkan Resim
Office Dış Mekan
Office İç Mekan
Office Banyo Tipleri
Image More +3 fotoğraf
Office
Levinskogo Ulitsa, 3 Batı Ukrayna, Ivano-Frankovsk

Ivano-Frankovsk bölgesindeki Office konaklamanızda, Former Armenian Church ve Regional Museum yakınında konaklayacaksınız. Bu hostel Ivano-Frankivsk Belediye Sarayı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Regional Government Administration Office ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Ortak Ranzalı Oda (Bed in 4-Bed Room )
Room
Ortak Ranzalı Oda (Bed in 12-Bed Room )
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x