O'Hara

M4 Don Highway, Voronezh
O'Hara Genel
O'Hara Genel
O'Hara Genel
O'Hara Genel
O'Hara Öne Çıkan Resim
Image More +115 fotoğraf
O'Hara
Kholzunova street 121G M4 Don Highway, Voronezh

Voronezh bölgesindeki O'Hara konaklamanızda Kostenki State Archeological Museum Preserve ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Lizyukov Sokağındakş Yavru Kedi Heykeli ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Voronezh Devlet Ziraat Üniversitesi ile 4,6 mi (7,4 km) ve Lenin Meydanı ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Otelin İrlanda mutfağı alanında uzman restoranı O'Hara misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize minibar, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Süit
Süit
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Superior Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x