Nuhun Gemisi Deluxe Hotel & Spa

İskele, Kıbrıs
Nuhun Gemisi Deluxe Hotel & Spa Genel
Nuhun Gemisi Deluxe Hotel & Spa Genel
Nuhun Gemisi Deluxe Hotel & Spa Genel
Nuhun Gemisi Deluxe Hotel & Spa Genel
Nuhun Gemisi Deluxe Hotel & Spa Genel
Image More +74 fotoğraf
Nuhun Gemisi Deluxe Hotel & Spa
İskele/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İskele, Kıbrıs

Göz kamaştırıcı mimarisi ile Kıbrıs kıyılarını süsleyen Nuhun Gemisi Deluxe Hotel Spa, adanın Bafra ismiyle bilinen bölgesinde yer alıyor. Hem yazın hem de diğer mevsimlerde keyifli bir tatil için ideal atmosfer sağlayan otelde pek çok olanak sayesinde konuklar harika vakit geçirebiliyorlar. Kıbrıs’ta hava yılın büyük kısmında güneşli ve ılıman. Böylece üç aylık yaz dönemi dışında kalan zamanlarda da Nuhun Gemisi Deluxe Hotel Spa’nın ayrıcalıklarını rahatlıkla yaşayabilirsiniz. 

Devasa bir gemiyi andıran tasarımıyla büyüleyen otelde uygulanan Her Şey Dahil konsept sayesinde gün boyunca nefis yiyecek ve içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik odalarda uydu yayını, saç kurutma makinesi ve minibar mevcut. 160 bin metrekarenin üzerinde alana kurulan tesisin Ercan Havalimanı’na uzaklığı 65 kilometre. Girne’nin merkezine gelmek istediğinizde ise Nuhun Gemisi Deluxe Hotel Spa’dan araçla 1 saat yolculuk yapmanız yeterli. 

Otel içerisinde bulunan gece kulübüne ücretsiz olarak girerek akşam saatlerinden gecenin ilerleyen dakikalarına kadar eğlenmenin tadını çıkarabilirsiniz. Ana bina ve tatil köyü odalarıyla hizmet veren otelde ayrıca kum plajdan denize girebilir, yaz aylarında düzenlenen etkinliklere katılabilirsiniz.  

Nuhun Gemisi Deluxe Hotel Spa’da sabah kahvaltısını kaçıran misafirler geç kahvaltı hizmetinden yararlanabiliyorlar. Gün içinde otelin çeşitli alanlarında birbirinden nefis ikramların sunumu devam ediyor. Balayı paketi kapsamında tesiste yeni evli çiftlere çeşitli ayrıcalıklar sağlanıyor. Otelde hizmet veren Karina Spa ise Türk hamamı, masaj, sauna ve buhar odası gibi alanlarda rahatlamak isteyen Nuhun Gemisi Deluxe Hotel Spa konuklarını ağırlıyor. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

ANA
Ana Bina De Luxe 1 Kismi Deniz Manzarali
ANA
Ana Bina De Luxe 2 Genis Acili Deniz Manzarali
ANA
Ana Bina De Luxe Oda
Villa
Villa Oda
Ana
Ana Bina Deluxe 2 Oda
HOLIDAY
Holiday Village Room
Ana
Ana Bina Deluxe Oda
Ana
Standart Standart
Villa
Standart Villa
TATIL
Tatil Koyu

Otel Özellikleri

Öne Çıkan Özellikler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

Tesiste konaklama yapacak tüm misafirlerden Check- in esnasında oda başı 1500 TL depozito alınmaktadır.

Tesiste triple konaklamalarda odaya ek ücret farkıyla 1 frenchbed + 1 ilave yatak olanağı sunulmaktadır.

Yakınındaki Oteller

x