Nazaki Residences Beach Hotel

Gan Adası
Nazaki Residences Beach Hotel Genel
Nazaki Residences Beach Hotel Genel
Nazaki Residences Beach Hotel Genel
Nazaki Residences Beach Hotel Genel
Nazaki Residences Beach Hotel Genel
Image More +202 fotoğraf
Nazaki Residences Beach Hotel
Sinaaee Magu, Mukurimagu Avah Laamu Atoll , Gan Adası

Nazaki Residences Beach Hotel misafirlere Gan Adası bölgesinde, deniz kıyısında, Gan Bölge Hastanesi ve Masjudhul Zikraa 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Paree Fengandu Gölü ile 2,9 mi (4,7 km) ve Siraajudheen Camisi ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada minibar mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 15 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı, Denize Sıfır
Basic
Basic Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Bahçeli
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Deluxe Oda, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı, Denize Bakan
Room
Basic Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Plaj Kenarı
Room
Basic Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x