Nadiya Hotel

Batı Ukrayna, Ivano-Frankovsk
Nadiya Hotel Genel
Nadiya Hotel Genel
Nadiya Hotel Genel
Nadiya Hotel Genel
Nadiya Hotel Genel
Image More +42 fotoğraf
Nadiya Hotel
Nezalezhnosti 40 Batı Ukrayna, Ivano-Frankovsk

Nadiya Hotel misafirlere Ivano-Frankovsk merkezinde, Egg Fountain ve Former Armenian Church ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Regional Government Administration Office ile 0,6 mi (0,9 km) ve Regional Museum ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Otelde 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 244 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x