Mitannia Regency Hotel

Diyarbakır Yenişehir, Diyarbakır
Mitannia Regency Hotel Genel
Mitannia Regency Hotel Havuz
Mitannia Regency Hotel Yeme / İçme
Mitannia Regency Hotel Yeme / İçme
Mitannia Regency Hotel Yeme / İçme
Image More +13 fotoğraf
Mitannia Regency Hotel
Prof. Dr. Selahattin Yazıcıoğlu Cd. No: 2/A, 21010 Yenişehir/Diyarbakır Diyarbakır Yenişehir, Diyarbakır

Diyarbakır kent merkezinde konaklamak isteyenler için son derece ideal bir seçenek olarak öne çıkan Mitannia Regency Hotel, şehrin önemli ticari ve kültürel noktalarına oldukça yakın. 

Diyarbakır’ın tarihi atmosferini dekorasyonuna yansıtan otelde toplam 63 oda mevcut. Mitannia Regency Hotel’de ihtiyacınıza göre Single Oda, Double Oda ve Suit Oda alternatifleri arasından seçim yapabilirsiniz. 

Odalarda misafirlere ilk girişte ücretsiz su ikram ediliyor. Üstelik tesiste bulunan odaların hepsinden Diyarbakır şehir manzarasını seyredebilirsiniz. 

Tesiste ayrıca sauna, çamaşırhane, hamam, emanet kasası, masaj, ütü servisi, kuru temizleme, kapalı havuz ve mescit gibi olanaklardan yararlanmak mümkün. 

İş yemekleri ve düğünler sırasında sıkça tercih edilen Mitannia Regency Hotel’de kusursuz geçen organizasyonlar için her şey önceden planlanıyor. 

Diyarbakır Havaalanı, otogar ve tren garı üzerinden uygun fiyatlı toplu taşıma araçları veya özel servis sayesinde rahatlıkla Mitannia Regency Hotel’e ulaşım sağlanabiliyor. Cahit Sıtkı Tarancı Müzesi, Diyarbakır Kalesi, Atatürk Şehir Stadyumu ve alışveriş merkezleri ise tesisten 15 dakikadan az zamanda erişebileceğiniz noktalardan. 

Diyarbakır merkezine 7,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Suite Suit
Standart
Standart Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x