Luxor Garden Hotel

İzmit, Kocaeli
Luxor Garden Hotel Genel
Luxor Garden Hotel Yeme / İçme
Luxor Garden Hotel Yeme / İçme
Luxor Garden Hotel Yeme / İçme
Luxor Garden Hotel Yeme / İçme
Image More +8 fotoğraf
Luxor Garden Hotel
Yahya Kaptan Mh, Kara Yolu Cd. No: 6, 41050 İzmit/Kocaeli İzmit, Kocaeli

Luxor Garden Hotel, İzmit'in merkezindeki konumu ve lüks olanaklarıyla İzmit'te şehir oteli diyince akla ilk gelen otellerden. İş seyahatleriniz ve turistik amaçları seyahatleriniz için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz otel misafirlerine kusursuz bir hizmet veriyor. Otel; deneyimli ve güler yüzlü personelleri, modern dekorasyonlu 96 odası ve 7500 metrekarelik kurulu alanıyla hayal ettiğiniz tatilin kapılarını aralıyor.

Oda-kahvaltı konseptiyle hizmet veren otelde her sabah leziz serpme kahvaltılar servis ediliyor. Otelin alakart restoranında ise gurme şeflerin dünya ve Türk mutfaklarından hazırladıkları seçkin lezzetleri tadabilirsiniz. Alkollü ve alkolsüz, sıcak ve soğuk birçok içecek seçeneğini sunulduğu barda dostlarınızla sohbetler ederek keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Suyun tadını çıkarmak ve rahatlamak isteyen misafirler için bir açık havuzu bulunan otelin olanakları arasında hamam, sauna ve profesyonel personeller tarafından verilen masaj hizmeti de yer alıyor. Otelde tatilini spor yaparak geçirmek isteyen misafirlerin kullanımına uygun bir fitness salonu da var.

İş ve her türlü organizasyonlarınızda kullanabileceğiniz bir konferans alanına sahip olan otel Cengiz Topel Havaalanı'na 12, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise 57 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 

İzmit merkezine 9,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1+1
1+1 Suite Oda Suit
Standart
Standart Oda
1+1
1+1 Suit
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Süit
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x