LEGOLAND Castle Hotel DENMARK

Ribe (kontluk), Billund
LEGOLAND Castle Hotel DENMARK Genel
LEGOLAND Castle Hotel DENMARK Genel
LEGOLAND Castle Hotel DENMARK Genel
LEGOLAND Castle Hotel DENMARK Genel
LEGOLAND Castle Hotel DENMARK Genel
Image More +49 fotoğraf
LEGOLAND Castle Hotel DENMARK
Åstvej 20 Ribe (kontluk), Billund

Billund bölgesindeki LEGOLAND Castle Hotel DENMARK konaklamanızda, Legoland® Billund Tatil Merkezi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Billund Heykel Parkı ile 6 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Lalandia Su Parkı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Lego Evi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda LEGOLAND Castle Hotel DENMARK misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 142 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Wizard's
Wizard's Room
Superior
Superior Wizard's Room
Room
Dragon Knight's Room
Room
Princess' Room
Room
Superior Dragon Knight's Room
Room
Superior Princess' Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x