Kuru Club Aitutaki

Aitutaki
Kuru Club Aitutaki Genel
Kuru Club Aitutaki Genel
Kuru Club Aitutaki Genel
Kuru Club Aitutaki Öne Çıkan Resim
Kuru Club Aitutaki Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Kuru Club Aitutaki
Main Airport Road , Aitutaki

Aitutaki bölgesindeki Kuru Club Aitutaki misafirlere iskele üstünde, Aitutaki Golf Club ve Akitua Adası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ee Adası ile 1,1 mi (1,8 km) ve Ootu Plajı ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x