InterContinental Kyiv

Kiev, Kiev
InterContinental Kyiv Genel
InterContinental Kyiv Genel
InterContinental Kyiv Genel
InterContinental Kyiv Genel
InterContinental Kyiv Genel
Image More +16 fotoğraf
InterContinental Kyiv
Velyka Zhytomyrska Street, 2A/38 Kiev, Kiev

Kiev’in iş ve tarihi bölgelerinin birleştiği bir noktada, altın kubbeli Aziz Michael Katedrali’nin hemen karşısında yer alan 5 yıldızlı Intercontinental Kiev, Art Deco mimarili ve heykellerle süslü binasında, konforlu odaları ve zengin olanaklarıyla iş seyahatlerinin yanı sıra tatiller için de hizmet veriyor.

Bağımsızlık Meydanı ve Altın Kapı’ya sadece 10 dakika yürüyüş mesafesindeki otel, 272 tane sigara içilmeyen odaya sahip. Klasik dekorasyonlu ikiz odalardan ve balayı suitlerine kadar pek çok oda seçenek bulabileceğiniz tesisin odalarında ise tavandan tavana Kiev manzaralı pencereler ile donatılmış.

Kiev’in en sevilen Fransız restoranlarından biri olan Comme Il Faut Restoran’da konuklarına Fransız ve Ukrayna mutfaklarından gurme şeflerin hazırladığı yemekleri servis eden otelde İtalya ve Akdeniz mutfaklarından lezzetler ile Oliviera Restoran, panoramik şehir manzaraları eşliğinde zengin alkollü alkolsüz kokteyller tadabileceğiniz B-Hush Bar, klasik mobilyalar ve sanat eserleriyle süslenmiş The Lobby Lounge Bar da bol seçenek sunan diğer mekanlar.

Aromaterapi, çikolata masajı ve cilt-yüz bakımı alabileceğiniz otelde 24 saat açık ve ücretsiz fitness merkezini de kullanabilirsiniz.

Havalimanı transfer servisi ile ulaşabileceğiniz otelden Ukrayna Ulusal Tarih Müzesi 10 dakika, Khreshchatyk Caddesi ve Peyzaj Sokağı ise 15 dakika yürüme mesafesinde.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1
Klasik 1 Çift Kişilik Yatak
1
Kulüp Delüks 1 Çift Kişilik Yatak
1
Delüks 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Klasik Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
Çift
Kulüp Delüks Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
Çift
Delüks Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
İkiz
Delüks İkiz
İkiz
Klasik İkiz
Room
Delüks Kral Yatağı 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Executive Kral Yatağı 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x