İmperial Cave Suites Spa

Göreme, Kapadokya, Nevşehir
İmperial Cave Suites Spa Genel
İmperial Cave Suites Spa Genel
İmperial Cave Suites Spa Genel
İmperial Cave Suites Spa Genel
İmperial Cave Suites Spa Genel
Image More +155 fotoğraf
İmperial Cave Suites Spa
Gaferli Mah. Aydınkırağı Mevkii No:34 50180 Göreme/Kapadokya/Nevşehir Kapadokya, Nevşehir

Türk misafirperverliğini doyasıya yaşayacağınız Imperial Cave Hotel, sigara içilmeyen 12 tane taş mimarili odasıyla Göreme’nin kalbinde hizmet veriyor. Osmanlı dönemi dekorasyonlarıyla süslü delüks mağara odaları ve balayı suitleri bulunan otelden Kapadokya’nın pek çok noktasına yürüyerek gidebilirsiniz. En-suite banyolar, antika mobilyalar, ayrı oturma alanları, jakuzi, şömine ve özel aydınlatmalar ile süslü doğal klima özelliğine sahip odalar, romantik bir atmosfere sahip. Engelli konukları için de özel odaları bulunan otelde özel tasarımlı gelin suitleri de sunuluyor.

Çok dilli personellerin hizmet verdiği butik otelde 24 saat oda servisi sunuluyor, ayrıca konuklara açık büfe kahvaltılar, Osmanlı mutfağından seçilen öğle ve akşam yemekleri servis ediliyor. Göreme’nin eşsiz manzarasını tadını çıkarabileceğiniz bir de teras kafesi bulunan otelin hem açık alanlarında hem de odalarında ücretsiz olarak yüksek hızlı kablosuz internet kullanabilirsiniz.

Kapadokya’yı kuş bakışı izleyebileceğiniz sıcak hava balon turları, vadi doğa yürüyüşleri ve at safarileri sunan otelde araba ve bisiklet de kiralayabilirsiniz. Göreme Açık Hava Müzesi’ne 10 dakika ve Zemi Vadisi’ne 15 dakika uzaklıkta bulunan Imperial Cave Hotel’den Aşk Vadisi 25 dakika, Kızılçukur Vadisi 35 dakika, Kaymaklı Yeraltı Şehri 45 dakika ve Derinkuyu Yeraltı Şehri sadece 50 dakika yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

Göreme merkezine 1,9 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suit
Standart Suit
Deluxe
Deluxe Twin (İptal Edilemez) Oda
Deluxe
Deluxe Double (İptal Edilemez) Oda
Deluxe
Deluxe Double Oda
Deluxe
Deluxe Twin Oda
Comfort
Comfort Suites (İptal Edilemez) Suit
Saunalı
Saunalı ( İptal Edilemez) Suit
Saunalı
Saunalı Suit
Comfort
Comfort Suites Suit
Suit
( İptal Edilemez ) Suit

Otel Özellikleri

Öne Çıkan Özellikler

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

 

Evcil hayvan alınmaz

Yakınındaki Oteller

x