Ibis Baku City

Absheron Region, Bakü
Ibis Baku City Genel
Ibis Baku City Genel
Ibis Baku City Genel
Ibis Baku City Genel
Ibis Baku City Genel
Image More +44 fotoğraf
Ibis Baku City
64 Khojali avenue Absheron Region, Bakü

Ibis Baku City misafirlere Baku (Khatai) bölgesinde, Azure Alışveriş Merkezi ve War Trophies Park ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Baku Entertainment Centre ile 0,6 mi (1 km) ve Bakü Şehir Pisti ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

74Urbanfood Ibis Baku City misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 202 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Baku bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3165 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Budget)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x