Hotell Plevnagården

Orta İsveç, Malmkoping
Hotell Plevnagården Genel
Hotell Plevnagården Öne Çıkan Resim
Hotell Plevnagården Dış Mekan
Hotell Plevnagården Dış Mekan
Hotell Plevnagården Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotell Plevnagården
Förrådsgatan 10 Orta İsveç, Malmkoping

Hotell Plevnagården misafirlere Malmkoping bölgesinde, golf sahasına yakın ve Sagostigen Peri Masalı Patikası ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Flen Golf Kulübü ile 11,5 mi (18,4 km) ve Gnesta Golf Club ile 12,5 mi (20,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Açık tenis kortları, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x