Hotel Yayoba

Tekirdağ Merkez, Tekirdağ
Hotel Yayoba Genel
Hotel Yayoba Genel
Hotel Yayoba Havuz
Hotel Yayoba Yeme / İçme
Hotel Yayoba Yeme / İçme
Image More +17 fotoğraf
Hotel Yayoba
Malkara Yolu 4. Km 59000 Tekirdağ Merkez/Tekirdağ Tekirdağ Merkez, Tekirdağ

Tekirdağ merkeze sadece 4 km uzaklıkta, Malkara yolu üzerinde yer alan 3 yıldızlı Hotel Yayoba; kaliteli hizmetleri, deneyimli personeli ve konforlu odalarıyla iş gezileri, balayı ve aile tatilleri için tercih edebileceğiniz şık bir tesis.

41 tane sigara içilmeyen odası olan otelde 38 m2 standart, 45 m2 aile odası, 50 m2 suit ve 80 m2 king suit oda seçenekleri var. Odalarda ise jakuzi, özel oturma grupları, çalışma masası, donanımlı lüks banyo, ücretsiz kablosuz internet, ayrı çocuk odası, LCD TV ve klima gibi özelikler sunuluyor.

Oba Restoran’da misafirlerine organik ve taze ürünlerle ister açık büfe ister ise A’la Carte olarak sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri servis eden tesiste hafta sonları ise onlarca çeşit yiyecek menüsüyle brunch salonu hizmet veriyor.

Açık yüzme havuzu, 6 yaş altı çocuk havuzu ve jakuzili dinlenme havuzunu kullanabileceğiniz tesiste gün boyu şezlonglar, minderler ve çardaklarda dinlenirken sıcak-soğuk içecekler, kokteyller ve snack menülerin de tadını çıkarabilirsiniz.

Şık dekorasyonlu spa merkezinde Hint, Thai, aromatik, sırt ve yüz gibi onlarca masaj türü ile rahatlayabilir; sauna ve geleneksel işlemelerle süslü Türk hamamında yorgunluk atabilirsiniz. Spor yapmak isteyen konuklar ise tam donanımlı fitness merkezinde egzersiz yapabilirler.

Gelişmiş teknolojik alt yapılara sahip 3 tane toplantı salonu ve havuz kenarında etkinlik alanı bulunan tesiste iş toplantılarından eğitim ve seminerlere kadar pek çok organizasyon düzenleniyor. Otelin 1200 kişilik açık ve 650 kişilik kapalı alanlı balo salonu da düğün, kutlama ve davetlere ev sahipliği yapıyor.

Havaalanı gidiş dönüş transfer servisi ve ücretsiz otopark da sağlayan Hotel Yayoba’da kuru temizleme ve çamaşırhane servisinden de faydalanabilirsiniz.

Tekirdağ Merkez merkezine 26,8 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

King
King Suit
Standart
Standart Oda
Aile
Standart Aile Odası
Aile
Aile Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x