Hotel Seme Beach

Fako, Bakingili
Hotel Seme Beach Öne Çıkan Resim
Hotel Seme Beach Dış Mekan
Hotel Seme Beach Dış Mekan
Hotel Seme Beach Dış Mekan
Hotel Seme Beach Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Hotel Seme Beach
N3 Hwy, Mile 11 Fako, Bakingili

Hotel Seme Beach misafirlere Bakingili bölgesinde, plajda, Limbe Botanik Bahçeleri ile 12,2 mi (19,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Sea Sea yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 115 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve derin küvetler. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x