Hotel Reykjavík Grand

Southern Iceland, Laugardalur
Hotel Reykjavík Grand Genel
Hotel Reykjavík Grand Genel
Hotel Reykjavík Grand Genel
Hotel Reykjavík Grand Genel
Hotel Reykjavík Grand Genel
Image More +99 fotoğraf
Hotel Reykjavík Grand
Sigtun 28 Southern Iceland, Laugardalur

Hotel Reykjavík Grand misafirlere Reykjavik (Laugardalur) bölgesinde, Reykjavik Limanı ve Asmundarsafn ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Laugavegur ile 0,8 mi (1,3 km) ve Harpa ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Yemek servisi için Grand Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

312 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
External
External View Single Room
External
External View Twin Room
Room
Tower View Double Room
Room
Junior Süit
Room
Atrium View Double Room
Room
External View Double Room
Room
Tower View Twin Room
Room
Atrium View Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x