Hotel Jugurtha Palace

Gafsa
Hotel Jugurtha Palace Genel
Hotel Jugurtha Palace Genel
Hotel Jugurtha Palace Genel
Hotel Jugurtha Palace Genel
Hotel Jugurtha Palace Genel
Image More +25 fotoğraf
Hotel Jugurtha Palace
Sidi Ahmed Zarroug BP 10 , Gafsa

Hotel Jugurtha Palace, Gafsa bölgesindedir.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Douar ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

118 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x