Hotel Intim

Doğu Romanya, Radauti
Hotel Intim Genel
Hotel Intim Genel
Hotel Intim Öne Çıkan Resim
Hotel Intim Dış Mekan
Hotel Intim Dış Mekan
Image More +10 fotoğraf
Hotel Intim
Strada Stefan cel Mare 131 Doğu Romanya, Radauti

Radauti bölgesindeki Hotel Intim konaklamanızda, Museum of Bucovina Folk Techniques ve Grădina Zoologică Hayvanat Bahçesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Hz. Meryem Kutsal Doğum Kilisesi ile 1,4 mi (2,2 km) ve Muzeul Etnografic Samuil Şi Eugenia Ionet Müzesi ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x