Hotel Horizonte Novo

Viana
Hotel Horizonte Novo Genel
Hotel Horizonte Novo Genel
Hotel Horizonte Novo Genel
Hotel Horizonte Novo Genel
Hotel Horizonte Novo Genel
Image More +54 fotoğraf
Hotel Horizonte Novo
Rua Do Imbondeiro, N 50 Bairro 1 de maio - Luanda Sul , Viana

Viana bölgesindeki Hotel Horizonte Novo konaklamanızda, Ulengo Center Glakeni ile 9,4 mi (15,2 km) ve Estadio 11 de Novembro ile 10,7 mi (17,3 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Pavilhao Multiusos Spor Salonu ile 11,8 mi (18,9 km) ve Talatona Kongre Merkezi ile 13,2 mi (21,2 km) mesafede.

Restoranda Hotel Horizonte Novo misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 56 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spa küveti ve sauna vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Standart
Room
Junior Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x