Hotel Europe

Minsk
Hotel Europe Genel
Hotel Europe Genel
Hotel Europe Genel
Hotel Europe Öne Çıkan Resim
Hotel Europe Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hotel Europe
28 Internatsionalnaya Str. , Minsk

Hotel Europe misafirlere Minsk merkezinde, Minsk Belediye Binası yakınında ve Meryem Ana Katedrali ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel GUM Alışveriş Merkezi ile 0,2 mi (0,4 km) ve Anavatan Savaşı Müzesi ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

67 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Business
Business Süit
Apart
Apart Daire
Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Oda
Junior
Junior Süit
Presidential
Presidential Süit
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x