Hondaafushi Island Resort

Hondaafushi
Hondaafushi Island Resort Genel
Hondaafushi Island Resort Genel
Hondaafushi Island Resort Genel
Hondaafushi Island Resort Genel
Hondaafushi Island Resort Genel
Image More +94 fotoğraf
Hondaafushi Island Resort
2nd Floor, G. Neem , Hondaafushi

Hondaafushi Island Resort misafirlere Hondaafushi Adası bölgesinde, plajda, Maldivler İklim Rasathanesi ve Baarah İskelesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Medhafushi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Utheemu Sarayı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Hondaafushi Island Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 59 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda (Beach Bungalow)
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x