Hilton Saint Petersburg Expoforum

Shushary
Hilton Saint Petersburg Expoforum Genel
Hilton Saint Petersburg Expoforum Genel
Hilton Saint Petersburg Expoforum Genel
Hilton Saint Petersburg Expoforum Genel
Hilton Saint Petersburg Expoforum Genel
Image More +95 fotoğraf
Hilton Saint Petersburg Expoforum
Peterburgskoye Highway 62, Building 1 , Shushary

Shushary bölgesindeki Hilton Saint Petersburg Expoforum misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Expoforum ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Tsarskoye Selo Collection Fine Arts Museum ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tsarskoye Selo Eyalet Müzesi Koruma Merkezi ile 7,3 km ve Catherine Sarayı ve Tsarskoye Selo Parkı ile 11,1 km mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Parc misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Tam kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 6.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 234 klimalı odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Shushary bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 11302 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Lounge Access)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (Lounge Access)
Family
Family Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Köşe (Lounge Access)
Presidential
Presidential Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Family
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x