Hilton Garden Inn Krasnoyarsk

Siberia, Krasnoyarsk
Hilton Garden Inn Krasnoyarsk Genel
Hilton Garden Inn Krasnoyarsk Genel
Hilton Garden Inn Krasnoyarsk Genel
Hilton Garden Inn Krasnoyarsk Genel
Hilton Garden Inn Krasnoyarsk Genel
Image More +54 fotoğraf
Hilton Garden Inn Krasnoyarsk
37 Molokova Street Siberia, Krasnoyarsk

Krasnoyarsk bölgesindeki Hilton Garden Inn Krasnoyarsk misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Yenisei ve Sanatçı Ryauzov Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Necropolis Museum of History and Culture ile 1,5 mi (2,5 km) ve Lenin House ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 5.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

259 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Krasnoyarsk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 7287 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Birden Çok Yatak (Connecting Rooms)
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x