Harmonija

Bosnia, Cerik
Harmonija Genel
Harmonija Genel
Harmonija Genel
Harmonija Genel
Harmonija Öne Çıkan Resim
Image More +16 fotoğraf
Harmonija
Cerik bb Bosnia, Cerik

Cerik bölgesindeki Harmonija konaklamanızda, Bosna ile 28,1 mi (45,3 km) ve Mosque of Atik Behrem Bey ile 31 mi (49,8 km) mesafede olacaksınız. Bu kumarhane olan motel Gradski Park ile 31,1 mi (50,1 km) ve Kapija Square ile 31,3 mi (50,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için motelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kumarhanede şanslarını deneyebilir; ayrıca, dinlenmek isteyen misafirlerimiz için spor salonu ve sezonluk açık havuz vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x