Hanimaadhoo Otelleri Ara

En uygun Hanimaadhoo otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Hanimaadhoo otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Hanimaadhoo Hakkında

Hanimaadhoo Adası, Hint Okyanusu’ndaki popüler tatil cenneti Maldivler’in 1200 mercan adası içinde yer alır. Adalar topluluğundan oluşan ülkenin, yedi idari bölgesinden biri olan ve ülkenin kuzeyinde konumlanan Haa Dhaalu Atoll İdari Bölgesi’nde bulunmaktadır.

Az sayıda yerleşimcinin yaşadığı Hanimaadhoo Adası’nda halkın ana geçim kaynağı balıkçılık ve tarımdır. Turizmin yanı sıra, havaalanı bulundurmasından dolayı ağırlıklı olarak traansfer amaçlı kullanılan bir adadır. Küçük bir alana yayılmış olması nedeniyle sayılı turistik tesisin yer aldığı Hanimaadhoo; beyaz kumsalları, turkuaz denizi ve kumsalların hemen yakınındaki yağmur ormanlarıyla deniz turizmi açısından göz alıcıdır. Ayrıca sualtı mercan oluşumları ve barındırdığı canlı çeşitliliği de hayranlık uyandırıcıdır.

Uluslararası bir havaalanı barındıran adada, Maldivler’in en kapsamlı İklim Gözlem ve Araştırma Merkezi faaliyet göstermektedir. Bu merkezde atmosfer, iklim ve aerosol araştırmalarına yönelik bilimsel uçuşlar gerçekleştirilmektedir. Hanimaadhoo Adası, tropikal iklim etkisindedir. Önceleri iç hat seferleri yapılan ancak 2012’de uluslararası statü kazanan Hanimaadhoo Uluslararası Havaalanı, adanın merkezine 2,5 km. uzaklıktadır.

Hanimaadhoo Galeri